|  

O nama
Dajemo vam priliku da nas malo bolje upoznate, istorijat firme, vrste poslovanja, naše vizije i ostalo

Preduzeće je osnovano Februara 1997. godine. Osnivači preduzeća su Subotić Ljiljana, dipl ecc. i Malešević Vitka, dipl ecc. Osnovni cilj osnivača, pored pokretanja vlastitog biznisa, bio je prihvatiti izazov i savladati složene carinske procedure. Danas, 2013. godine, možemo konstatovati da smo svoj cilj ispunili.

Osnovna djelatnost preduzeća je špedicija; tačnije podnošenje carinskih isprava i ostalih pratećih aktivnosti u carinskom postupku, te dodatna djelatnost: računovodstveni poslovi. Za navedene djelatnosti firma posjeduje potrebne certifikate i licence. U budućnosti, vizija firme je djelatnost proizvodnje. Djelatnost obavljamo na dvije lokacije: u Derventi, Ul Željeznička bb i Brodu, u carinskom terminalu, Ul. Krajiških brigada bb.

Ljudski resursi

Najvažniji element u svakom sistemu jesu ljudski resursi, jer oni upravljaju svim ostalim resursima. Mi u Sim-Prom-u smo zadovoljni jer smo uspostavili spoj mladosti i iskustva. U bilo koje vrijeme da se obratite, uvijek su spremni da vam pruže pravu informaciju i brzu uslugu:

- Subotić Ljiljana, dipl ecc, direktor preduzeća;
- Malešević Vitka, dipl ecc, zamjenik direktora;
- Subotić Nenad, ing maš, rukovodilac poslovnice;
- Špirić Igor, ecc, finansijsko-računovodstveni menadžer;
- Ćerić Željka, ekonomski tehničar, špediterski radnik;
- Starčević Suzana, špediterski radnik;
- Dragić Jelena, apsolvent, špediterski radnik;
- Kajtazović Dragana, apsolvent, špediterski radnik;
- Ćurko Dejan, špediterski radnik;
- Sanjin Malešević, apsolvent, IT.

Naše vizije

Imajući u vidu širenje evrposkih integracija, u budućem periodu cemo svakako obratiti posebnu pažnju na razvoj "logistike". Takodje planiramo uvodjenje nove djelatnosti, u kom cilju investiramo u poslovni objekat te se nadamo da ćemo spremni docekati prvo kandidaturu, a zatim i članstvo u Evropsku Uniju.

Aktivnosti kojima se bavimo
Upoznajte se sa aktivnostima koje sačinjavaju naše poslovanje

Poslovna saradnja

Uz prostorne i kadrovske resurse koje posjedujemo, sa dobrim poznavanjem (i mogućnosti rada za sopstvene potrebe) svih carinskih procedura: privremenih uvoza, carinskog skladištenja, privremenih izvoza i sličnog, potreban nam je partner za koga ćemo obavljati "lohn" poslove, tj uslugu rada nad materijalima koji ostaju vlasništvo partnera. Mašine za proizvodnju bi takođe, bar u prvoj fazi, bile vlasništvo partnera i bile bi uvezene po postupku privremenog uvoza. Spremni smo na usvajanje novih znanja, kako bismo poslove obavljali stručno i kvalitetno. Od partnera očekujemo korektnost.

Za potrebe proizvodne djelatnosti izgrađena je proizvodna hala površine cca 1000m2, uz prateći upravni dio površine cca 240m2.